En butik för oss qvinnor!

En ny dag har startat och jag önskar er välkomna in till min blogg. Som vanligt när jag ska iväg på jobb här i Eskilstuna så är jag riktigt välklädd, för det här med kläder, smycken och accessoarer det är verkligen min grej. Allt som jag behöver handlar jag i en mycket trevlig butik som heter Nu&Idag. För oss som söker efter en dambutik i Eskilstuna, Örebro, Västerås eller i Köping så är Nu&Idag den perfekta butiken, tycker i alla fall jag och därför bestämde jag mig för att skriva några rader här i bloggen till er mina finaste läsare om detta, för jag är helt säker på att det finns många kvinnor som skulle vilja handla här om de bara visste om att detta ställe finns. 

 

Det finns alla möjliga olika plagg på Nu&Idag men en sak har de gemensamt, nämligen att de håller en hög kvalitet. Sedan finns det allt ifrån billiga och lite enklare plagg till mer exklusiva och dyrare kläder. Det som är så bra är att det som säljs på Nu&Idag, det är inget massproducerat som var och varannan kvinna bär. Man får så att säga en unik stil till ett bra pris. Den trevliga och duktiga personalen har verkligen rätt blick för detta med kläder och ger gärna goda råd om vilka kläder och accessoarer som kan passa och svarar också mer än gärna på kundens frågor. Jag har också bett att de skulle beställa “hem” något plagg som inte fanns i sortimentet och det gick också bra. Jag var just inne och kikade på Nu&Idag på Instagram för att hålla mig lite uppdaterad. Som sagt så hoppas jag att också ni ska hitta till Nu&Idag .Tack för att ni tog er tid att läsa, alla fina läsare!