Alla vackra garner

Hej och välkomna tillbaka! Hur mår ni? Själv så mår jag jättebra och jag hoppas att ni har haft en lika bra start på veckan som jag har haft. Hur som helst så hade jag tänkt att jag här idag skulle ta och skriva lite kort om det här med garn för er i Tranås, Eksjö, Nässjö eller Vetlanda med omnejd som under den senaste tiden har hört av er hit till mig med frågor och funderingar kring det här med vart någonstans man finner bra och kvalitativa garner i just dessa områden.

Som många av er vet så befinner jag ju mig här i Tranås och själv så väljer jag att vända mig till en butik vid namn MormorsRutan som jag absolut tycker att ni ska kika lite närmare på ifall ni, precis som jag, tycker om att sticka egna plagg. Jag stickar verkligen varje dag och det är absolut en av mina största hobbyer här i livet. Därför är det liksom lite extra viktigt att det materialet som jag använder är av en hög standard då jag vill kunna använda mina plagg under många år framöver. Sedan så har det ju givetvis även att göra med hur duktig man själv är, men jag märker en stor skillnad när det kommer till olika garner. Hos MormorsRutan hittar jag alltid det som jag behöver och får dessutom all den service som jag kan tänkas behöva när jag vill veta vad jag bör använda till mina olika projekt. Därför så kan jag varmt rekommendera att ni kikar lite närmare på just MormorsRutan nästa gång ni ska införskaffa garner. Hur som helst så hoppas jag verkligen nu att detta kommer att kunna vara till någon form av hjälp för er som då befinner er i närliggande områden och att ni finner det som ni söker hos just MormorsRutan!